Aftermarket roetfilterlijn van Buchli en Klarius

Diesel Büchli heeft op de eerste dag van de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg een samenwerkingsovereenkomst getekend met Klarius. De twee bedrijven gaan samen een roetfilterlijn met e-keurmerk opzetten voor de aftermarket.

Hans Gerrits, directeur Diesel Büchli: “Nu kunnen we klanten ook een alternatief bieden als het roetfilter daadwerkelijk defect is. Voor Klarius is deze samenwerking ook waardevol, omdat wij hen informeren welke filters vaker kapot gaan en welke filters zich maar moeilijk laten reinigen. Zo ontwikkelen we samen roetfiltersystemen waar ook vraag naar is.”

De eerste producten zijn al geproduceerd. “Je zou zelfs kunnen zeggen dat we zelf al voorraad voeren, echter zijn dat nu nog maar drie producten, maar met de week komen er meer referenties bij. We zullen een voorraad gaan houden van de meest courante roetfilters”, aldus Gerrits.

Diesel Büchli contracteerde onlangs ook de achtste regiopartner met Bleijlevens Motoren & Techniek in Maastricht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.