AHG ook in Valkenburg

Autoschade Moors, sinds 1958 actief in de regio Valkenburg, treedt per 1 december 2016 toe tot Autoschade Herstel Groep. Inmiddels is er de vierde generatie Moors werkzaam.

Het feit dat Autoschade Herstel Groep lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan was reden voor aansluiting, zegt Maurice Moors. “Wij willen graag gebruik maken van de mogelijkheden van AHG op het gebied van bijvoorbeeld centrale inkoop, automatisering en marketing, zonder onze eigen identiteit te verliezen.” Het label voor cosmetisch herstel, Easy2Fix, sluit volgens hem prima aan bij de particuliere markt in de regio Valkenburg. “Deze AHG-tool ga ik inzetten voor lokale marktbewerking.” Met het smart-repairlabel Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA markt.

AHG-directeur wijst erop dat Autoschade Moors onder meer gecertificeerd Opel Erkend Schadehersteller is. “Het bevestigt dat dit bedrijf voldoet aan hoge eisen op het gebied van opleiding en kwaliteit.” Verspreid over het land zijn ruim vijftig bedrijven aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *