Autoschadeherstelbedrijf Van den Berg Autoschade, met vestigingen in Vlissingen en Goes, is toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep.

Van den Berg Autoschade is een vooruitstrevend autoschadeherstelbedrijf en is onder meer Tesla Approved Bodyshop voor de regio Zeeland en omstreken. Naast autoschadeherstel is het bedrijf ook gespecialiseerd in ruitschadeherstel, caravan- & camperherstel, velgenservice, stralen en poedercoaten, en beschikt het over een 24/7 wasstraat.

Nieuwe markten

Rien en Heike van den Berg: “De samenwerking met Autoschade Herstel Groep stelt ons in staat nieuwe markten te bewerken waar landelijke dekking een voorwaarde is en individuele bedrijven lastig of zelfs geen toegang tot hebben. Hiermee geven wij een extra dimensie aan de continuïteit van onze bedrijven. Door ons aan te sluiten bij AHG profiteren we tevens van kennisdeling en samenwerking met de andere aangesloten herstellers terwijl we zelfstandig blijven ondernemen.”

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Van den Berg Autoschade sluiten wij twee professionele en vooraanstaande bedrijven aan die onder leiding staan van een ondernemende familie die gepokt en gemazeld is in de schadebranche. En voor onze opdrachtgevers breiden wij zo onze landelijke dekking uit.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties