Autoschade Herstel Groep (AHG) heeft tijdens de meest recente franchisemeeting de Academy+ geïntroduceerd. Die gaat volgens de keten “een stap verder dan de branchenorm vereist.”

De AHG Academy+ is beschikbaar voor alle aangesloten vestigingen. Het opleidingsplan is gericht op de specifieke taak en functie van de medewerker. Zo voegt de groep onder meer soft skills toe aan het opleidingsplan, zoals optimalisatie van werkprocessen en leiding geven. Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) verzorgt als partner de opleidingen.

Werkgever

Met de Academy+ borgt AHG de kwaliteitsgarantie voor opdrachtgevers, stelt algemeen directeur Guus van Dreven. “Voor hen is het een pre om te weten dat binnen AHG alleen up-to-date geschoolde en gemotiveerde medewerkers aan voertuigen mogen werken.” Daarnaast vindt de keten dat ze zichzelf, door kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde opleidingen aan te bieden, een aantrekkelijke werkgever maakt voor nieuwe medewerkers.

Inzetbaarheid

Het derde speerpunt is de duurzame inzetbaarheid van huidige medewerkers binnen de eigen vestigingen. “Medewerkers kunnen binnen AHG groeien en door-ontwikkelen. Het is een extra stimulans voor zowel huidige als nieuwe medewerkers. Binden en boeien dus.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties