De aftersales vakbeurzen Automechanika Shanghai (2019) en Frankfurt (2020) zullen voor het eerst onderdak bieden aan regionale edities van het schade-event IBIS (International Bodyshop Industry Symposium).

De samenwerking zorgt dat de doelgroep rond schadeherstel en lakken nog meer aan zijn trekken komt, zegt Michael Johannes, vice president Mobility & Logistics van Messe Frankfurt: “Ik ben ervan overtuigd dat hiermee waardevolle synergie ontstaat voor de bezoekers.” Uitvoeringen van IBIS vonden eerder al plaats in Brazilië, San Diego, Dubai, Istanbul en Johannesburg. Automechanika Frankfurt duurt van 8 t/m 12 september 2020. ‘Body & Paint’ krijgt er expositieruimte toebedeeld in hal 11 en het aangrenzende Portalhaus. Automechanika ‘Shanghai’ speelt zich af van 3 t/m 6 december 2019.

Global Summit

De grote, mondiale broer van IBIS – de jaarlijkse Global Summit – vond vorige week plaats in Italië. Traditioneel verzamelt zich daar de top van de internationale schade-industrie, om te netwerken en kennis op te doen over de nieuwste brancheontwikkelingen. In editie 7 doet Aftersales Magazine uitgebreid verslag van de conferentie, die ook door tal van Nederlandse schade-prominenten werd bijgewoond.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties