Het familiebedrijf Weijer Autoschade in Leeuwarden heeft zich aangesloten bij het netwerk van de Autoschade Herstel Groep (AGH). Inmiddels zijn de tweede en derde generatie actief binnen het bedrijf: Sjoerd Weijer en zijn zoons Erik en Sander.

Klanten kunnen bij Weijer Autoschade naast autoschadeherstel ook terecht voor het herstellen en spuiten van bijvoorbeeld campers en motoren, maar ook losse onderdelen, zoals velgen worden regelmatig door hen hersteld en gespoten. Sander Weijer: “Voor ons als familiebedrijf is het belangrijk om als ondernemer een hoge mate van zelfstandigheid te behouden. Binnen Autoschade Herstel Groep behoud je die zelfstandigheid met de voordelen van een keten. Onze focus ligt op ondernemen en kwalitatief schadeherstel. Door aan te sluiten bij AHG maken we gebruik van de kracht van het collectief als het gaat om landelijke marktbewerking, management, automatisering en inkoop. In een markt waarin techniek snel verandert is het daarnaast goed om gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring, zodat niet iedere ondernemer zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.”

Dekking

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Weijer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat geleid wordt door een ondernemende familie die staat voor kwalitatief schadeherstel tegen een eerlijke prijs. Met een moderne werkplaats en een gedegen opleidingstraject voor hun medewerkers kunnen zij elk soort schade, van cosmetisch tot complex, probleemloos herstellen. Autoschade Weijer is hiermee een welkome aanvulling op ons landelijke fijnmazige netwerk.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties