Schadeherstelbedrijf Autoschade Thomassen uit Ravenstein is toegetreden tot het netwerk van de Autoschade Herstel Groep.

Autoschade Herstel Thomassen, zoals het voortaan heet, is al 25 jaar een vertrouwde naam in de regio. Het bedrijf is opgericht door Geert Thomassen. Inmiddels zijn ook beide zoons werkzaam in het bedrijf. Autoschade Herstel Thomassen herstelt niet alleen personenauto’s, maar ook grotere objecten zoals trucks en bussen.

Toekomstgericht

Geert Thomassen: “De markt verandert. Met de toetreding tot Autoschade Herstel Groep sluit ik met mijn bedrijf aan bij een organisatie die mij verder helpt in deze veranderende markt. Zij adviseren op de gebieden marktbewerking, inkoop, management en automatisering en ondersteunen hun partners met betrekking tot deze belangrijke zaken. Hun actieve online marketing maakt mij meer zichtbaar voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers. Hierdoor hoef ik niet zelf iedere keer het wiel uit te vinden. Als ondernemer kan ik hierdoor focus houden op andere zaken: klantbeleving, schadeherstel en techniek, waardoor ik kwaliteit en efficiency kan garanderen aan mijn klanten. En bouw ik aan een bedrijf dat ik met vertrouwen over kan laten aan mijn zoons.”

Regio Oss

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Thomassen sluiten wij een toekomstgericht bedrijf aan dat zich bewust is van de veranderende markt en de mogelijkheden die wij hen bieden. Voor AHG is Thomassen een mooie aanvulling in de regio Oss.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties