Egge Selles en Gerhard Prent gaan per 1 februari 2022 aan de slag bij de Hooikammer Groep, een familiebedrijf voor diensten gericht op het ontzorgen van relaties in duurzame mobiliteitsoplossingen.

Hooikammer is vooral bekend om zijn autobergings-, incasso- en recherchediensten voor verzekeraars, particulieren, dealer- en transportbedrijven door heel Europa. In de wens een totaalproduct te kunnen aanbieden, heeft Hooikammer remarketing als dienstverlening toegevoegd. Daarbij komt de ervaring van Prent en Selles goed van pas.

Ervaring

Selles werkte onder meer als countrymanager bij Autoproff, als operationeel manager bij BCA en als directeur bij Autotaxatie.net. Prent werkte onder meer in sales- en marketingfuncties bij Macadam, Tevreden.nl, Autodata Nederland en Greenib Car. Ook maakten beiden deel uit van het managementteam van FleetSelect.

Bij de Hooikammer Groep gaat Selles zich vooral richten op het borgen van de kwaliteit van interne processen, terwijl Prent in zijn takenpakket de sales- en marketingactiviteiten bij genoemde doelgroepen heeft staan. Het vergroten van de naamsbekendheid van de uitgebreide diensten die Hooikammer groep biedt, is één van de uitdagingen die Prent aangaat. Selles gaat de dagelijkse leiding ondersteunen om het totaalconcept op operationeel gebied vorm te geven.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties