Gerhard Prent treedt op 1 februari in dienst bij remarketingexpert Macadam in de functie van sales- en marketingmanager.

gerhard-prentEerder bekleedde Prent verschillende sales- en managementfuncties bij onder andere Tevreden.nl, Fleetselect/BCA Autoveiling, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

Macadam

Macadam voert dagelijks duizend inspecties uit voor zijn klanten, verspreid over acht Europese landen. Er werken meer dan 200 professionals, de hoofdvestiging staat in het Belgische Vilvoorde. Met de komst van privé lease zijn nieuwe modules toegevoegd aan het systeem. De onderneming wil de komende jaren Europees verder groeien en noemt Prent “een netwerker pur sang”, die bovendien in het verleden veel te maken heeft gehad met remarketing. Macadam bedient hoofdzakelijk leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten. Daarnaast zal Prent zich vooral richten op de autobedrijven en dealerholdings. “Door mijn ervaring in de automotive branche heb ik veel goede en waardevolle contacten opgedaan. Deze relaties wil ik graag verder helpen met het professionele remarketingvraagstuk, waarbij inspectie door een onafhankelijke betrouwbare partij een belangrijke rol speelt.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties