Met de aansluiting van Schadecentrum Sluyter breidt de keten AHG per 1 september zijn dienstverlening in de regio Friesland uit. De nieuwe toetreder opereert voortaan onder de naam Autoschade Herstel Sluyter.

Het bedrijf is opgericht in 1965 en in 2017 overgenomen door de huidige directeur Hylke Sluyter. Sinds die tijd runt hij samen met zijn vrouw Linda de onderneming. Sluyter biedt naast autoschadeherstel ook mogelijkheden voor industrieel spuitwerk en het spuiten van bijvoorbeeld keukens en motoren. Ook carwrapping behoort tot de dienstverlening.

Samenwerking

“Ik heb voor AHG gekozen omdat juist in deze lastige tijd samenwerking noodzakelijk is”, zegt Sluyter. “AHG biedt ondersteuning op gebieden die mij helpen stappen te zetten voor de toekomst. Denk hierbij aan rendement, marktbewerking, management, automatisering en inkoop.” Daarmee is zijn stap illustratief voor wat Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, signaleert in de markt. “Wij zien een toenemende vraag van schadebedrijven die toe willen treden tot een keten, met name om de redenen die Sluyter noemt. Daarnaast levert bijvoorbeeld onze actieve (online) marketing hen zichtbaarheid op die juist nu zo belangrijk is.”

Dekking

Met de aansluiting van Sluyter wordt de dekking van AHG in Friesland geoptimaliseerd. Bij de keten zijn momenteel ruim zestig autoschadeherstelbedrijven aangesloten., verspreid over het hele land.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties