AkzoNobel eert 25 jaar samenwerking met ABS Splinter Amsterdam

Dit jaar is ABS Splinter in Amsterdam 25 jaar lid van Acoat Selected van AkzoNobel. Het partnerprogramma helpt ondernemers in de autoschade- en carrosseriebranche om kansen te benutten en hun bedrijf verder te ontwikkelen.

Gerhard Aalbers, manager business consultancy bij AkzoNobel, bezocht ABS Splinter op locatie aan de Computerweg in Amsterdam ter gelegenheid van het jubileum. Hij bedankte de familie Gamelkoorn, eigenaren van het bedrijf, persoonlijk voor 25 jaar samenwerking middels een bronzen sculptuur dat het partnership symboliseert.

Aalbers benadrukte dat hij zeer trots is dat relaties zo lang trouw zijn aan AkzoNobel als leverancier. “Wij zullen er alles aan blijven doen dat vertrouwen niet te beschamen en ook in de toekomst een deskundige partner in business te blijven voor Splinter”, aldus Aalbers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.