Albert Jansen bedrijfsdirecteur Van Leeuwen Test Systems

Bij van Leeuwen Test Systems in Etten-Leur is per 1 maart Albert Jansen (48) benoemd tot bedrijfsdirecteur.

Tot voor kort was Jansen in dienst bij Van Tilburg-Bastianen in Breda, waar hij in 2008 aantrad nadat Kroymans Corporation een aantal van haar dealeractiviteiten had beëindigd. Bij Van Tilburg-Bastianen was Jansen eindverantwoordelijk voor verschillende bedrijven binnen de personenwagendivisie, meest recentelijk als commercieel directeur Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

Jansen zegt al langer de “droom” te koesteren om voor een bedrijf te werken dat zelf ontwikkelt, produceert, assembleert, wereldwijd verkoopt en ook service en onderhoud verzorgt. Vanuit die gedachte kwam hij in contact met directeur-eigenaar Cornelis van Leeuwen. Het Etten-Leurse bedrijf zegt een sterke groei door te maken als gevolg van een toenemende vraag vanuit verschillende werelddelen naar volledig geautomatiseerde voertuigteststraten. Onlangs werd een nieuwe metaalbewerkingsafdeling toegevoegd. waardoor het bedrijf nu alles in eigen huis kan produceren, van software tot hardware.

Jansen heeft als doel om het bedrijf nog verder te moderniseren en directeur-eigenaar Van Leeuwen zo veel mogelijk operationeel werk uit handen te nemen, zodat deze zich volledig kan richten op de langetermijnvisie van het bedrijf.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.