Albie van Buel voorman RAI Automotive Industry NL

Per 1 januari 2021 treedt Albie van Buel aan als nieuwe directeur/sectiemanager bij RAI Automotive Industry NL. Hij volgt Leo Kusters op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector.

Albie van Buel heeft zeer ruime internationale ervaring en kennis van de automobiel (maak)industrie. Hij heeft vele jaren gewerkt als lid van het managementteam van VolvoCars, zowel in Helmond als in Zweden. Ook was hij werkzaam bij Ford Motor Company en Philips. Van 2012 tot 2019 was hij lid van het management team bij ‘Vestas Windsystems’.

Leo Kusters: “De Nederlandse automotive industrie is sterk gericht op de export van hoogwaardige en innovatie automotive technologie en werkt steeds meer samen met aansluitende sectoren. Albie brengt een schat aan ervaring en een internationaal netwerk mee dat hier bij uitstek op aansluit.”

Albie van Buel: “Ik ben vereerd en gemotiveerd om de door Leo ingeslagen weg samen met het team van RAI Automotive Industrie NL verder uit te bouwen en de belangen van de sectie en haar leden zowel nationaal als internationaal op de best mogelijke manier te behartigen.”  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.