ALD Automotive opent mobiliteitscentrum

ALD Automotive heef dinsdag 21 oktober het Mobility Experience Centre (MEC) geopend. Ruim 200 bezoekers waren getuige van de eerste corporate experience in autoleasing. Het is een 360 graden visuele ervaring waar inspiratie, inzicht en innovatie centraal staan.

Via onder meer serious gaming en eencarroussel van 19 schermen biedt het centrum bedrijven op interactieve wijze inzicht in de huidige mobiliteitssituatie en de gevolgen van toekomstige maatregelen.

Met het nieuwe centrum laat de leasemaatschappij zien blijvend na te denken hoe mobiliteit slimmer kan. Carel Bal, directeur van ALD Automotive “Het is noodzaak dat de leasebranche zich aanpast aan de veranderende markt. Daarbij wordt mobiliteit steeds complexer voor bedrijven. Dat vraagt dus om een ander gesprek met klanten. In de Mobility Experience faciliteren we dat gesprek, waarbij we beginnen met ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen. Van daaruit werken we leaseoplossingen op maat uit. Voor de leasebranche is dit een radicaal nieuwe aanpak.”

Creatief

Met het experience centre, tot stand gekomen in samenwerking met Tinker (bureau voor belevingscommunicatie) en architectenbureau Ex Interiors, speelt ALD Automotive creatief en klantgericht in op de veranderingen in de markt. Bedrijven kunnen hier vrijblijvend terecht om ideeën op te doen voor duurzaamheid, aantrekkelijkwerkgeverschap en kostenbesparing.

Kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde gaf zijn visie op de toekomst van mobiliteit. Geïllustreerd met toekomstige landschappen als Smart Highway en het Smog Vrije Park in Beijing: “De toekomst gaat over het koppelen van nieuwe dromen en technieken.”

Na deze inkijk in het perspectief van mobiliteit konden bezoekers, met de nieuwe BMW i8 als decor, een virtuele proefrit maken, meer inzage krijgen in innovaties binnen autoleasing en was er de mogelijkheid om het experience centre te ervaren.

Op 27 november organiseert Automotive Insiders een bezichtig van het nieuwe Mobility Experience Centre. Alle informatie hierover lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.