Alle vestigingen van Glasgarage duurzaam

De ruim 125 vestigingen van Glasgarage zijn onlangs door de stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd. De autoruitschadeketen heeft de interne processen afgestemd op het duurzaam repareren van autoruitschades in alle vestigingen.

Zo worden er geen vervuilende bestandsdelen gebruikt, worden reststoffen op verantwoorde wijze afgevoerd en worden voor reparaties en vervangingen milieubesparende methodes toegepast.

Leo Smid, commercieel directeur Glasgarage: “Als Glasgarage hebben we de focus op het leveren van service en kwaliteit en het beheersen van de schadelast. Verantwoord en duurzaam ondernemen, waaronder het terugdringen van de CO2 uitstoot, speelt daarin een belangrijke rol. We willen onze klanten altijd een duurzame oplossing bieden. Het certificaat Duurzaam Repareren helpt hierbij. Het is meer dan een bordje op de muur. Het pakket van eisen rondom de certificering heeft ons geholpen om te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven. Het zit ‘m soms in de kleine dingen die bij elkaar een forse milieubesparing opleveren, bijvoorbeeld de inzet van vervangende auto’s met een beperkte CO2-uitstoot of het hergebruiken van pluisvrije doeken in plaats van papier. Duurzaam werken is niet per definitie duurder. Het levert ons zelfs een kostenbesparing op.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.