Alwaysbemobile lanceert Autokeuring NL

The Alwaysbemobile Company heeft donderdag Autokeuring NL gelanceerd. Dit is een nieuwe online waardebon van 99,00 euro, die recht geeft op een keuring van een occasion op ruim honderd technische punten.

De waardebon is inwisselbaar bij meer dan 200 bij aangesloten RDW erkende autobedrijven in Nederland, die zijn gecertificeerd in Duurzaam Repareren en tot de franchisebedrijven van The Alwaysbemobile Company behoren. De Autokeuring NL-waardebon is de tweede bon in een reeks van tien waardebonconcepten.

“Jaarlijks verwisselen bijna twee miljoen occasions van eigenaar. Om de technische staat van de occasion te garanderen, vraagt de koper voor aanschaf steeds vaker om een keuring bij de verkoper. Autokeuring NL zorgt voor een duidelijke, uniforme autokeuring die landelijk wordt aangeboden.”

De waardebon is online te boeken op Autokeuringnl.nl, waar ook meteen een afspraak gemaakt kan worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *