Alwaysbemobile pakt vijfde keer FD-award

The Alwaysbemobile Company heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de FD Gazellen Award gewonnen. Het bedrijf is daarmee weer tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland bevonden. De feestelijke uitreiking van de award vindt over enkele weken plaats. Begin december volgt er een finale.

In een reactie zegt Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company: “De groei van de onderneming is het beste bewijs dat de formules werken. Om groei vast te houden en telkens te overtreffen, is permanente innovatie een vereiste. Wij noemen dat continnovatie: permanent verbeteren en innoveren. Wij doen dat vooral op het terrein van service, kwaliteit, beleving en ICT.”

Van Bussel: “De veranderingen gaan snel, merkdealers sluiten hun deuren en nieuwe retailbedrijven als die van ons, groeien significant. We zien een nieuwe werkelijkheid ontstaan; de scheiding tussen de verkoop en het onderhoud aan een voertuig. Auto-onderhoud is al lang niet meer het exclusieve terrein van de merkdealer, net zo min als de APK.”

De omzet van The Alwaysbemobile Company bedroeg in 2011, exclusief de omzet van franchisenemers, 140,8 miljoen euro. De franchisenemers hebben een gezamenlijke omzet van 360 miljoen euro. Om voor de award in aanmerking te komen moet een onderneming minimaal twintig procent groeien over de afgelopen drie jaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *