Alwaysbemobile start Bibum.nl

The Alwaysbemobile Company is recent gestart met Bibum.nl, een website die speciaal ingericht is voor ecobanden. Klanten kunnen de banden met lage rolweerstand online kopen en laten afleveren bij een Profile Tyrecenter in de buurt.

Alwaysbemobile speelt met Bibum.nl alvast in op de komst van het Europese bandenlabel. In het bestelproces van vijf stappen wordt de consument onder meer gewezen op de waardes van het bandenlabel.

In de webwinkel worden banden aangeboden van Continental, Michelin, Interstate, Dunlop, Goodyear, Pirelli, Bridgestone, Falken, Kumho Tyres en Hankook. Deze merken hebben de laagste rolweerstand binnen hun bandengamma. Overigens worden de banden bij Profile Tyrecenter niet met lucht gevuld, maar met stikstof. “Hiermee kan drie tot vijf procent op brandstofgebruik worden bespaart en stijgt de levensduur van de band tot 35 procent.”

Het bedrijf benadrukt op de webshop dat de ‘groene’ banden gemonteerd worden in ‘groene’ montagepunten die gecertificeerd zijn door Stichting Duurzaam Repareren. Daarnaast hebben zij ook het certificaat Natuurlijke Mobiliteit, wat gericht is op milieubewuste mobiliteit en zuinig rijden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.