Alwaysbemobile zoekt groeimarkten met Rabobank

Rabobank is de nieuwe huisbankier van The Alwaysbemobile Company in Veenendaal. De samenwerking behelst onder meer een kredietovereenkomst om te voorzien in de werkkapitaalbehoefte van de onderneming en diverse financieringsarrangementen voor de franchisers van Alwaysbemobile.

Patrick Ledegang, cfo bij de automotive retailer, en Bert Valkenburg, senior accountmanager grootzakelijk bij de Rabobank, tekenden een samenwerkingsovereenkomst. Rabobank Vallei en Rijn werkt voor The Alwaysbemobile Company nauw samen diverse specialisten binnen de Rabobank Groep, wereldwijd.

Daarnaast is Rabobank International bij de samenwerking betrokken vanwege deskundigheid op het gebied van internationale groeimarkten die de retailer wil gaan aanboren.

Financieel directeur Patrick Ledegang is blij met de nieuwe huisbankier: “Dwars tegen de marktontwikkelingen in blijft The Alwaysbemobile Company groeien. De Rabobank wil zich graag committeren aan onze organisatie en spreekt hiermee haar vertrouwen uit.”

Franchisers

Bert Valkenburg van de Rabobank wil het innovatieve karakter van de automotive retailer graag vanuit de bank faciliteren: “Als coöperatieve bank hebben we voor Alwaysbemobile deskundigen beschikbaar die bijdragen aan hun strategische thema’s. Denk bijvoorbeeld aan groei dankzij advies van de afdeling Merger and Acquisition van Rabobank International of aan fleetmanagement via Athlon Car Lease van Rabo-dochter De Lage Landen. Daarnaast zorgen we dat de reguliere bankzaken doorgang vinden en bieden we de franchisers interessante arrangementen. Alle franchisers kunnen daardoor gebruikmaken van de kennis en expertise van de Rabobank. Zowel op nationaal als op internationaal terrein.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *