Amega Erkend Duurzaam Premium gecertificeerd

De Amega Groep, die onder meer universele autobedrijven, schadeherstelbedrijven en dealerbedrijven omvat, is onlangs Erkend Duurzaam Premium gecertificeerd, de hoogst mogelijke certificering van het door Bovag, Focwa, RAI Vereniging en Stiba gedragen keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om tot de certificering te komen heeft Amega Groep een aantoonbaar groeitraject doorlopen. Ook bezit Amega de Erkend Duurzaam Basis MVO-certificering en een Erkend Duurzaam Plus Milieu-impactcertificering. Bovendien is Amega getoetst op duurzame innovatie en is gebleken dat de duurzame bedrijfsfilosofie geborgd is in de praktijk en op de werkvloer. De verslaglegging daarvan is bovendien helder en transparant. Het certificaat Erkend Duurzaam Premium is twee jaar geldig. De Amega Groep is na Stern Groep, Van Poelgeest en Harrie Arendsen Groep pas het vierde autobedrijf dat deze hoogste erkenning toebedeeld krijgt. 

Trots

Bovag-voorzitter Han ten Broeke overhandigde het certificaat aan Amega-directeur Leen de Koning: “Bovag is ontzettend trots op leden als Amega die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zo hoog in het vaandel hebben staan. MVO is in toenemende mate een criterium bij inkoop en aanbestedingen door grote partijen, maar ook voor de reguliere consument worden deze aspecten steeds belangrijker. Amega toont hiermee dus aan volledig klaar te zijn voor de toekomst.”

Foto: directeur Leen de Koning van Amega Groep toont het certificaat Erkend Duurzaam Premium.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.