Andere keuzes in schade bij Triple Better

Triple Better, het nieuwe bedrijf van Cees Klaassen en Ton Hermus, beweert een nieuwe, baanbrekende methode te hebben ontwikkeld om het schadeproces van verzekeraar tot consument ingrijpend te verbeteren.

Het uitgangspunt is dat het optimale proces alleen kan ontstaan als er een positieve prikkel is voor alle drie belanghebbenden in de schadeketen: opdrachtgever, schadehersteller en consument. Drie keer beter, dus Triple Better. Daarvoor is een integrale benadering nodig in plaats van geïsoleerde keuzes.

Ton Hermus: “Door te kiezen voor repareren, in plaats van te vervangen, kan een enorm positief effect worden bereikt op de schadelast, de reparatiekwaliteit, het rendement en duurzaamheid. Voorwaarden zijn wel dat een goed uurtarief wordt gehanteerd en de bedrijven over de juiste competenties en specialisaties beschikken. Als onafhankelijke partij, overzien we dit hele speelveld en kunnen daarmee tot de beste keuzes komen. Wij begeleiden alle partijen om processen aan te passen, onze tools te implementeren en de resultaten te bewaken.”

Triple Better richt zich met de dienstverlening niet alleen op Nederland, maar ook op de internationale markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *