ANNS Autoparts nieuw merk slijtagedelen

Importeur APCS Europe is in Nederland gestart met het leveren van slijtagedelen van ANNS Autoparts. Hierbij gaat het om delen uit de top tien van hardlopende modellen. Het assortiment wordt niet vergroot uit kostenoverweging.

Anne Schaaf van APCS: “De onderdelen zullen voor ongeveer een kwart van de inkoopprijs van de concurrerende merken leverbaar zijn. De verkoop wordt alleen per doos, container of hele pallet gedaan. Er is een uitzondering op de remblokken, want die gaan per tien in een doos. Remschijven zijn per twee stuks verpakt.” Schaaf haalt ook aan dat de slijtagedelen, zoals remblokken, -schijven, filters, acculaders en wisserbladen, van OE-kwaliteit zijn en geproduceerd worden door Tata International (AC-Delco)

De oud-eigenaar van Automaterialengroothandel ASD Dokkum wil met de introductie van ANNS Autoparts laten zien dat het goedkoper kan. “Iedereen sluit zich op dit moment aan bij concepten en er wordt geklaagd dat het slecht gaat met de handel. Ik ben van mening dat de leverancier de prijzen maakt en dat de grossiers het gewoon laten gebeuren”, aldus Schaaf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.