ANWB en Kwik-Fit in winterbandenservice

ANWB en Kwik-Fit zijn samen een winterbandenservice gestart. Leden van de bond krijgen met deze service de mogelijkheid om makkelijk en snel winterbanden aan te schaffen.

Ook krijgen zij flinke voordelen op de aanschaf en opslag van winterbanden, zoals extra korting bovenop de door Kwik-Fit gegarandeerde laagste prijsgarantie van winterbanden.
ANWB-leden kunnen de banden via Anwb.nl/winterbanden bestellen bij Kwik-Fit. Het lid bepaalt zelf de locatie, de datum en het tijdstip voor de werkzaamheden. Afspraken worden direct in de agenda van het gewenste filiaal geboekt.

Kwik-Fit startte recent nog een samenwerking met Voogd-Voogd Verzekeringen met betrekking tot autoruitvervanging- en reparatie. Ook heeft de serviceketen als eerste de ABZ-calculator in gebruik genomen, die openheid geeft over de opbouw van de prijs en montage van een ruit.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.