AOC Bosch First Supplier Zeeland

De Zeeuwse Vrooam grossier AOC, gevestigd in Goes en Vlissingen, is per direct Bosch First Supplier geworden. AOC voorziet hiermee in de vraag naar Bosch onderdelen bij automotive bedrijven in Zeeland.

AOC is één van de totaalleveranciers binnen de Vrooam. Daarmee levert AOC niet alleen een breed en divers assortiment onderdelen en gereedschappen, maar ondersteunt de grossier zijn klanten ook met trainingen, technische kennis en commerciële garageconcepten.

De titel Bosch First Supplier is voor een beperkt aantal automaterialengrossiers weggelegd. “We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Het is een welkome aanvulling binnen ons uitgebreide assortiment met merken zoals Hella, Febi, LUK, AMC, Gates, SKF, Mann, Valeo, Monroe, TRW en Moog”, aldus AOC-directeur Rens Verhoeff.

Service

Naast producten hecht AOC veel waarde aan het bieden van service. Bosch diagnoseapparatuur is gekoppeld aan mijngrossier.nl, waardoor diagnose, technische data van AutoTools en de kentekendatabase tegelijk inzetbaar zijn.

AOC zal de ondersteuning van garageconcepten zoals Vakgarage, Hella Service Partner en de Always Be Mobile club uitbreiden met de Bosch concepten zoals Bosch Car Service, Autocrew en Bosch Injectie Systemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *