Het duurt nog even, maar de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Equip Auto meldt dat men zich onverwacht mag verheugen op een grote deelname van nationale en internationale fabrikanten en distributeurs. Equip Auto, alweer de 21-ste editie, zal dit jaar van 16 tot en met 20 oktober worden gehouden in Parijs.

Er zijn inmiddels 1.200 standhouders gecontracteerd die vier hallen zullen vullen. De vorige editie van Equip Auto was een stuk kleiner, maar het lijkt er op dat fabrikanten dit jaar weer meer budget ter beschikking hebben om deel te nemen aan een internationale vakbeurs, stelt Coen Rosdorff van Promosalons die druk bezig is om samen met zijn team Nederlandse fabrikanten en distributeurs te interesseren voor een deelname aan Equip Auto.

Eén van die distributeurs is Automatic Choice uit Veenendaal. Directeur Peter de Groot: “Wij gaan zeker naar Equip Auto. De beurs is wel is waar een stuk compacter dan zeg vier tot zes jaar geleden, maar wel weer groter dan twee jaar terug. Bovendien is het een vakbeurs waar veel onderdelenfabrikanten en distributeurs aanwezig zijn. Daar wil ik niet ontbreken.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties