Apollo Vredestein wint filmprijs

Twee films van Apollo Vredestein zijn bekroond met een intermedia-globe Gold Award. Het gaat hierbij om films die zijn vertoond tijdens de internationale productlancering van de all seasonband Vredestein Quatrac 5 en de winterband Vredestein Snowtrac 5 en worden gebruikt tijdens beurzen, online en op de winkelvloer.

Het World Media Festival zet onderscheidende producties in corporate film, televisie, internet, internet-tv en print op internationaal niveau in de spotlights. Voor de deelname aan deze internationale competitie ontving de organisatie van maar liefst 700 inzendingen. Apollo Vredestein zette hoog in met deze twee korte speelfilms.

Voor de productie van deze minispeelfilms huurde Vredestein de professionals in van Sounds Like Film en Artin Advertising. De opnames vonden deels plaats in Duitsland, Oostenrijk en Nederland en dat leverde adembenemende beelden op. In de Alpen en op andere locaties is er gebruik gemaakt van een drone met camera, voor beeldmateriaal vanuit vogelperspectief. Daarnaast is er onder water gefilmd en wel in het zwembad op het dak van het luxueuze Mandarin Oriental Hotel in het hartje van München.

Vredestein

[responsive-video identifier=”-CYv78jgQxg”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.