Arval groeit door

Autoleasemaatschappij Arval, een volle dochteronderneming van BNP Paribas, heeft een goed jaar achter de rug. De beheerde vloot groeide in 2011 met drie procent naar 687.000 voertuigen ten opzichte van 2010. Dit is mede te danken aan onlangs geopende vestigingen.

Het aantal aangeschafte voertuigen was met 210.700 exemplaren iets hoger dan het oude record van 2008. Het aantal verkochte voertuigen (191.000) liet een sterke toename zien: een stijging van 28 procent in vergelijking met het voorgaande jaar.
Dankzij de overname van Commerz Real Autoleasing door Arval in Duitsland vorig jaar mei, nam de omvang van het beheerde wagenpark in dat land toe tot in totaal 30.283 voertuigen. Dit is een stijging van 44 procent ten opzichte van 2010. In 2011 werden meer dan 6.000 voertuigen aan het totale Arval-wagenpark toegevoegd. De omvang van de beheerde wagenparken in zowel Brazilië als India stegen met 36 procent, en in Turkije met vijftig procent.

Arval geeft ook in 2012 haar beleid voor internationale ontwikkeling verder vorm. In januari opende de groep haar negentiende Europese locatie in Denemarken. “Onze aanwezigheid in Scandinavië wordt binnenkort versterkt met een vestiging in Finland. Uiteraard blijft Arval ook haar nieuwe vestigingen ondersteunen, vooral in Brazilië, Rusland, India en Turkije, waar operationele lease momenteel een enorme groeimarkt vormt”, legt Philippe Bismut, ceo van Arval, uit.
Het leasebedrijf gaat ook haar marktaandeel in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Europa vergroten, door de inzet van meerdere kanalen, bestaande uit autofabrikanten, tussenpersonen, dealers en banknetwerken, met name die van BNP Paribas.

Arval en Kwik-Fit Glas namen in februari ESA Ruitherstel van ABZ in gebruik voor de administratieve afwikkeling van autoruitschade. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.