ASN Groep en Autoschadehuis uit elkaar

ASN Groep en Autoschadehuis hebben in goed overleg besloten met ingang van 1 april uit elkaar te gaan en de franchiseovereenkomst niet te verlengen. “We hebben dit in goed overleg met elkaar besloten, omdat we beide nog onvoldoende perspectief zagen”, aldus Cees Klaassen, commercieel directeur van ASN Groep.

Autoschadehuis telt negen vestigingen en was daarmee een “keten binnen een keten geworden”, aldus Klaassen. “Bovendien kunnen wij met ons bestaande ASN-netwerk zeker 95 procent van de ontstane lege plekken al invullen en was er dus al aardig wat overlapping. De resterende lege plek hopen wij op korte termijn verder te kunnen invullen. Daarover voeren we al verregaande gesprekken, dus de verwachting is dat we daarmee snel rondkomen.”

Met ingang van 1 april zullen beide onafhankelijk van elkaar verder gaan. De komende periode zullen alle klanten- en leverancierscontracten worden aangepast aan de nieuwe situatie. De verwachting is dat alles rond eind april zal zijn afgerond.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *