ASR Leeuwarden treedt toe tot Carxpert

Auto Service Romkema te Leeuwarden presenteert zich sinds kort in de regio onder de naam Carxpert Auto Service Romkema. De in december 2013 aangesloten Groupauto grossier Ype Kramer heeft direct het dienstenpalet van Groupauto aangepakt om zijn klanten van alle nodige diensten te voorzien.

Sjoerd Romkema heeft sinds een aantal jaar een eigen autobedrijf, pal naast Ype Kramer. “Met name de technische ondersteuning van Carxpert hebben bij mij de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule”, aldus Romkema. Ook op marketinggebied zal Auto Service Romkema de mogelijkheden gebruiken.

De formule Carxpert laat het autobedrijf zijn wat het is: Een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren, dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een Carxpert autobedrijf is één van de meer dan 5.000 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. Carxpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. Carxpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *