Assortimentuitbreiding Gates

Gates heeft onlangs al zijn productlijnen voor hulpaandrijfsystemen uitgebreid en heeft nu alle onderdelen voor de hulpaandrijving in het aanbod: van geribde riemen, alle noodzakelijke metalen onderdelen en professioneel gereedschap tot routeschema’s en technische bulletins

Het bedrijf biedt nu geribde riemen en spanrollen voor meer dan 98 procent van het Europese wagenpark. Met het alsmaar toenemende aantal aan te drijven aggregaten in automotoren is de hulpaandrijfriem een cruciaal element van de motor geworden.
Gates biedt ook een breed gamma metalen onderdelen zoals spanrollen, meelooprollen en torsietrillingsdempers. De laatste telg uit het gamma hulpaandrijfproducten is een lijn alternatorvrijlooppoelies.

Voor auto’s die niet langer met automatische spanrollen zijn uitgerust, biedt Gates ook de nodige onderdelen onder het handelsmerk Stretch Fit. Bovendien zijn alle routeschema’s gratis verkrijgbaar voor alle garagisten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *