Athlon heeft succes met Tesla S

Athlon Car Lease heeft naar eigen zeggen met de introductie van de honderd procent elektrische Tesla Model S een schot in de roos. Inmiddels hebben tientallen ceo’s zich ingetekend voor de auto en willen deze gaan leasen via het Tesla Mutiple Cycle Leaseprogramma.

Kenan Aksular, manager Duurzaamheid en Mobiliteit van Athlon Car Lease International: “We hadden wel verwacht dat de Tesla Model S zou aanslaan, maar dat het deze vormen aan zou nemen, dat is boven verwachting. Mooi om te merken dat steeds meer mensen inzien dat elektrisch rijden de toekomst is en zeker niet suf, saai of onhandig hoeft te zijn.”

Athlon Car Lease en Tesla Motors maakten tijdens de afgelopen Autosalon Geneve de samenwerking bekend waarin Athlon in zeven Europese landen de Model S gaat leasen. Op dit moment heeft Athlon Car Lease 800 elektrische auto’s in contract, waarvan er 400 al bij klanten rijden.

Aksular meldde tijdens de introductie dat de samenwerking met Tesla op meerdere niveaus plaatsvindt. Via het leaseprogramma bieden de twee bedrijven samen kortere looptijden aan. Ook is er het nieuwe initiatief Ceo Pool , wat een soort van autodelen inhoudt, maar dan voor het hogere segment met de Tesla Model S. Hierbij kunnen drie ceo’s over één Model S beschikken. In deze Ceo Pool zijn nu tien auto’s opgenomen. Het is de bedoeling dat er voor deze ceo’s ook aparte activiteiten worden georganiseerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.