Ina van Tolij, manager Nationale APK Autobon en Robert Lagas, directeur Qurius Nederland, hebben donderdag officieel de eerste Easy APK-zuil van Nederland in gebruik genomen. Deze zuil staat bij het Inspirience Center van Qurius in Zaltbommel.

Easy APK is een initiatief van de Nationale APK Autobon en biedt automobilisten de mogelijkheid om snel en eenvoudig online een APK-afspraak te maken op elk gewenst moment en iedere locatie. Via de zuil in Zaltbommel is de APK-afspraak in twee minuten gemaakt.

Van Tolij: “Uit onderzoek blijkt dat automobilisten de APK steeds vaker vergeten. Vooral bij voertuigen die voor het eerst gekeurd moeten worden, is dit een probleem. Daarom hebben wij Easy APK ontwikkeld. Zo is de APK altijd snel en eenvoudig te regelen.”

Dat de eerste Easy APK-zuil bij Qurius staat, is geen toeval. “Ons hightech Inspirience Center ligt centraal aan de druk bereden A2 en wordt daarom veel gebruikt als ontmoetingsplaats, vergaderruimte en flexplek. Dat de APK dankzij de Nationale APK Autobon ook nog eens goedkoop is, maakt de verrassing compleet”, aldus Lagas.

Binnenkort zullen op meer plaatsen in Nederland Easy APK-zuilen met touchscreen te vinden zijn. De Nationale APK Autobon is een initiatief van The Alwaysbemobile Company, winnaar van de FD Gouden Gazelle 2011.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties