Autec-VLT richt werkplaats Noordhoek in

Autec-VLT heeft acht nieuwe hefbruggen en een remmentestbank geïnstalleerd in de nieuwe vestiging van Noordhoek Autogroep in Tilburg. Niet in ‘Autec-blauw’ maar in antracietkleur.

Het project bestaat onder meer uit zeven wielvrije schaarhefbruggen en een 4-koloms hefbrug met geïntegreerd wielvrijsysteem en uitlijnvoorbereiding. Ten behoeve van de APK is gekozen voor een VLT remmentestbank met mechanische rolblokkering, asweging, 4×4 en de VLT elektronische parkeerremtest.

De werkplaats zal medio september in gebruik worden genomen. Overigens heeft Autec-VLT van 27 t/m 29 september zijn opruimingsdagen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.