Auto-export binnen 24 uur geregeld

De rompslomp (rest-BPM) omtrent het exporteren van een auto naar het buitenland, behoort tot de verleden tijd. Althans als het aan VDS Auto Export Services ligt. Dit bedrijf garandeert een afhandeling van (financiële) zaken binnen 24 uur en zegt hiermee uniek in de branche te zijn.

Vorig jaar werden er zo’n 360.000 auto’s naar het buitenland geëxporteerd. Van 80.000 auto’s kon rest-BPM worden teruggevorderd. Een tijdrovende kwestie die bovendien voor de exporteur aardig kan oplopen in financiële zin.

VDS Auto Export Services zegt nu alle zaken omtrent de auto-export binnen 24 uur te kunnen regelen. Op de website www.ikwilmijnbpmterug.nu wordt toegelicht dat het rest-BPM bedrag ook voor de toekomst wordt gegarandeerd. en het exportdossier zodoende binnen een dag  kan worden gesloten. Directeur Roland Schut: “We zijn met deze service uniek in de branche. Ik verwacht veel van dit nieuwe product.”

Naast de zekerheid over de rest-BPM wordt het bedrag ook daadwerkelijk binnen 24 uur overgemaakt naar de exporteur en binnen hetzelfde tijdsbestek wordt ook het kenteken afgeleverd. De snelle BPM-restitutie komt ten goede aan de liquiditeit van de onderneming, want het geld kan hierdoor direct weer worden geïnvesteerd in de bedrijfsvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *