Auto-financieren.nl zoekt op maandbedrag

Nederland is een nieuwe zoekmachine voor occasions rijker, maar wel één die zoekt op het maandbedrag dat de consument kwijt is voor de auto. Op Auto-financieren.nl kan de klant zien welke occasion binnen zijn budget valt of ‘ouderwets’ zoeken op bijvoorbeeld merk, type en bouwjaar. Binnenkort start ook Bedrijfsauto-financieren.nl.

Initiatiefnemer Linus Geerts is twintig jaar Nissan-dealer geweest en in 2007 gestart met Handelsprijzen.nl. Dit is een webportaal voor de inkoop en verkoop van occasions, die zowel particulier en mits gewenst ook b2b aangeboden kunnen worden. “Auto-financieren.nl is ontstaan omdat we een aantal keren door autobedrijven zijn benaderd om met maandbedragen te adverteren op Handelsprijzen.nl. Op die website is dat niet de bedoeling, maar we werden hierdoor wel op een idee gebracht”, aldus Geerts.

De nieuwe zoekmachine werkt samen met Dealer Totaal Concept (DTC) voor de financiering van de auto’s. “Uniek in de autobranche is dat alle autobedrijven die op Auto-financieren.nl adverteren altijd provisie ontvangen van DTC als deze occasion daar wordt gefinancierd. Dus ook als de klant zelf de lening bij DTC aanvraagt.”

Adverteren op Auto-financieren.nl is gratis voor autobedrijven die al met Handelsprijzen.nl een overeenkomst hebben. De gehele voorraad kan met één druk op de knop worden doorgezet. Autobedrijf de Hemmen in Sneek, Autobedrijf Tjeerdsma in Winschoten en Autobedrijf Martens Hollandscheveld waren de eerste aangesloten bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *