De Peugeot en Citroën Associatie (PCA) heeft sinds haar oprichting in 2003 inmiddels haar 22ste lid aangesloten. Ondernemer Jerry van Dijk start op 1 oktober met Autobedrijf Van Dijk Auto’s in Erp als PCA-dealer. In mei werd nog Garage Schel in Angerlo aangesloten bij PCA.

Van Dijk over de aansluiting: “Het bedrijf wil zich meer gaan toeleggen op het merkspecialisme voor Peugeot. Naast de eis om de noodzakelijke technische informatie en trainingen te verkrijgen, was er ook de noodzaak om op een professionele en zichtbare manier naar buiten te treden als Peugeot Merkspecialist. Om deze reden is de toetreding tot de PCA gekozen.”

PCA heeft als doelstelling om voor eind volgend jaar 25 tot 30 leden te hebben. “Mogelijk dat na de ECSA-informatieavond van 13 oktober de merkspecialisten een extra impuls krijgen”, aldus PCA-adviseur Jur Ooijman.

PCA is lid van de European Car Specialist Asocation (ECSA), de koepelvereniging van merkspecialisten, net als VETOS en VSR. Onlangs is hier ook de Mercedes Benz Specialisten Groep (MBSG) tot toegetreden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties