Verdonk Auto uit Veldhoven is onlangs aangesloten als PCA Merkspecialist (Peugeot en Citroën). Het bedrijf is tevens erkend Renault-reparateur.

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1930 en wordt sinds 1993 gerund door twee broers, alweer de derde generatie Verdonk. John Verdonk: “Onze passie voor Franse auto’s is er al heel wat jaren, deze auto’s hebben voor ons geen geheimen meer. We begonnen met Renault en Peugeot en daar kwamen steeds andere, overwegend Franse merken bij. De tijd is nu rijp voor de aansluiting bij PCA. Zo zijn we Merkspecialist van diverse Franse merken. Maar alle overige merken zijn en blijven welkom!

Zelfstandig

De wens zelfstandig te blijven gaf de doorslag te kiezen voor PCA Merkspecialist. “Aansluiting bij PCA betekent erkenning en is voor onze klanten een duidelijk signaal dat wij Merkspecialist zijn. Verder wordt er van alles geregeld; scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en marketingondersteuning zoals een PCA-website. En daar profiteren onze klanten van. We voelen ons thuis bij PCA Merkspecialist. Laagdrempelig, no-nonsense en doen waar we goed in zijn! Deze boodschap stralen we ook uit naar onze klanten. Ons familiebedrijf bestaat niet voor niets meer dan 90 jaar! Daar zijn we trots op. Onze deuren staan open voor iedere rijder, wij hebben er alle vertrouwen in!”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties