Auto Trader betrekt autobedrijven in reclames

Online portaal Auto Trader bestaat twintig jaar en daarom start zij 28 februari met een grote actie. Klanten en particulieren kunnen hierbij een hoofdrol winnen in een landelijke reclamecampagne. Gedurende negen weken kunnen zij namelijk Auto Trader van de Week worden.

De winnaars krijgen een eigen landelijke advertentie op tv, internet, sociale media, de actiewebsite en diverse dagbladen, waarin zij hun te koop staande auto aanprijzen. Particulieren en automobielbedrijven worden via Facebook, Twitter, Youtube en Autotrader.nl/autotradervandeweek uitgedaagd om mee te doen aan de wedstrijd. De campagne is onderdeel van een grote branding, die tot en met september 2012 duurt.

De eerste Auto Trader van de Week is Jorgen Ruhl met zijn Volvo XC70. Of deze auto al is verkocht, is op moment van schrijven nog niet bekend.

Auto Trader won onlangs ook de zilveren Esprix voor haar campagne rondom de introductie van Trader Dashboard. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.