Auto Trader ook op mobiel NU.nl

Voor klanten van Auto Trader is het nu mogelijk om voertuigen die geadverteerd staan op autotrader.nl ook gericht door te plaatsen op de app van nieuwsplatform NU.nl Zodoende adverteert een auto- of motorbedrijf regionaal binnen een straal van 10 kilometer op basis van zijn eigen vestigingslocatie.

De advertentie verschijnt in de vorm van een zogeheten ‘spincube’ en staat prominent op NU.nl tussen alle verschillende bekende rubrieken. Gebruikers kunnen swipen naar een volgend voertuig, klikken voor meer voertuigdetails of direct contact opnemen via de belknop.

Regio

Mattijs van der Haagen, commercieell directeur Auto: “Dit is een unieke vorm van adverteren en wij bieden dit op een laagdrempelige manier aan onze klanten. We vullen hiermee één van de meest gehoorde wensen in van onze adverteerders om ook lokaal prominent aanwezig te zijn. Auto Trader is het enige autoportal dat dit kan aanbieden.”

“Wij zien in de branche dat het gros van de dealers, universele autobedrijven en franchiseformules de meeste omzet halen uit bestaande klanten uit de regio. Hier speelt dit product uitstekend op in”, aldus Mattijs van der Haagen. Na de eerste week hebben 35 adverteerders de weg naar NU.nl gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *