Auto Unie en Tyre Team samen

Auto Unie Zeeland, groothandel in banden en automotiveproducten, gaat nauw samenwerken met Tyre Team. Het betreft een verband met alle leden van Tyre Team als De Banden Express / BDC, Banden Direkt, Tyres Sales, Heuts Automaterialen en Slager Automaterialen. Hierdoor is de door Tyre Team gewenste landelijke dekking verder ingevuld.

"De klanten van Auto Unie kunnen straks bestellen uit de landelijk, direct beschikbare voorraad van alle Tyre Team leden. Ook het voorraadsysteem van Auto Unie zal gekoppeld worden waardoor de beschikbaarheid van banden en wielen voor de afnemer nog groter zal geworden", zegt Charles Glimmerveen, directeur Auto Unie.
Volgens Tyre Team kan het bedrijf met de toetreding van Auto Unie het totale serviceniveau en de leverfrequentie nog verder verhogen.

Auto Unie heeft vestigingen in Terneuzen, Goes en Vlissingen en heeft een afzetgebied in heel Zeeland en West-Brabant.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *