Autobedrijf Dirk Barten breidt uit met Nissan

Nissan heeft in Amsterdam West Autobedrijf Dirk Barten als nieuwe dealer aangesteld. Per 1 februari neemt dit bedrijf de verkoop en service voor het merk waar aan de Sierenborch 20. Tegelijk start de dealer als Erkend Reparateur voor Nissan-service en -onderhoud aan de Penningweg 91 in Zaandam.

“Nissan is het tweede merk binnen de Dirk Barten Groep en daarmee willen we net zo succesvol zijn als met het eerste”, aldus directeur Dirk Barten. “Met Nissan kunnen we onze klantenkring verder uitbreiden dankzij het brede modellengamma van personenauto’s, bedrijfsauto’s en 4×4’s.”

Het dealerschap van Nissan wordt gevoerd voor Amsterdam West, vanuit een pand dat in 2006 is gebouwd. Het heeft een showroom over twee verdiepingen, met een totale oppervlakte van 2.000 vierkante meter en een werkplaats met moderne faciliteiten. Het is de grootste vestiging van de in totaal zeven die Autobedrijf Dirk Barten verspreid over Noord-Holland heeft. Inmiddels zit Barten ook in Hoofddorp, Amsterdam Zuid-Oost, Zaandam en per 1 januari is er een vestiging in Heemskerk. Er werken in totaal tachtig mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *