Autobedrijf Knoop Breukelen naar Utrecht

Autobedrijf Knoop zal met ingang van 15 februari de verkoopactiviteiten van het merk Mazda uitbreiden met de stad Utrecht, Leidsche Rijn en directe omgeving. Zij bewerkt dit gebied vanuit Maarssen. De onderneming was al dealer in Maarssen en Breukelen en omliggende regio.

“Een welkome uitbreiding van ons verkooprayon”, vertelt directeur Hans Knoop tevreden. “Wij zijn al sinds 1989 Mazda-dealer voor Maarssen en Breukelen en zijn natuurlijk enorm tevreden dat we een dergelijk groot en interessant gebied erbij krijgen. Kortom, we gaan een mooie toekomst met Mazda tegemoet.”

Met ingang van dezelfde datum zal Mazda Utrecht, onderdeel van de Schakel Autogroep, zijn Mazda-activiteiten beëindigen en zich volop concentreren op Ford, waarvoor het bedrijf al sinds 1924 dealer is. De gebroeders Arie en Hans Knoop namen in 1989 Garage Hereman over, die op dezelfde locatie in Breukelen al sinds 1970 actief was als Mazda-dealer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *