Autobedrijf met avondopenstelling (update)

In Zaltbommel is een nieuw autobedrijf geopend met avondopstellingen. Autobedrijf De Bruyn start op 1 februari 2011 en zal drie avonden per weer voor haar klanten de deuren open hebben. Ook hanteert het bedrijf een haal- en brengservice van auto’s bij een onderhoudsbeurt.

Na een stop van bijna drie jaar begint Ron de Bruyn, met bijna 25 jaar ervaring in de autobranche, zijn eigen bedrijf. "Het werken aan auto’s is behalve mijn werk ook altijd mijn grote passie geweest. In mijn eigen bedrijf kan ik doen waar ik goed in ben: onderhouden en repareren van auto’s. Het direct contact met de klant en zijn wensen komt daarbij op de eerste plaats", aldus De Bruyn. Volgens de eigenaar is er veel behoefte aan avondopstelling van een autobedrijf. "Zo hoeven ze geen vrije dag op te nemen als er iets aan hun auto moet gebeuren." Voorlopig zal hij zijn bedrijf op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond open stellen.

UPDATE
"Dat ik drie jaar uit het vak ben geweest kwam omdat ik wilde weten of ik in een andere branche mee kon komen. Dit lukte goed, maar elke dag op kantoor zitten is niet wat ik wil. Wel heb ik daar de nodige kennis opgedaan met het inkopen van onderdelen in Europa en het plannen van storingmonteurs voor de Benelux", besluit de garage-eigenaar.

Ron de Bruyn is als leerling-monteur begonnen bij een Opel-dealer in Utrecht. Later werkte hij bij een universeel autobedrijf en uiteindelijk heeft hij dertien jaar gewerkt bij Peugeotgarage Van Tilborg in Zaltbommel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *