Linda Jackson is per 20 januari 2021 aangesteld als ceo van Peugeot. Jackson was sinds 2014 topbestuurder van Citroën en werkte in die functie aan het herpositioneren van het merk.

Linda Jackson is geboren in het Verenigd Koninkrijk en heeft een brede ervaring in de auto-industrie. Voordat zij in 2005 bij de PSA Group in dienst kwam, vervulde zij onder meer financiële en commerciële functies bij Jaguar en Land Rover.

Jacksons eerste functie bij de PSA Group was financieel directeur bij Citroën UK. Vervolgens bekleedde zij deze functie van 2009 tot 2010 voor Citroën France. In juli 2010 werd zij ceo van Citroën in het VK en Ierland. Met haar benoeming in 2014 als ceo van Citroën van Citroën werd zij tevens lid van het PSA Global Executive Committee.

Uitdaging

“Ik ben verheugd om onderdeel te worden van Peugeot en verder te gaan met het werk dat de huidige teams de afgelopen jaren al hebben verzet. De uitdaging is des te groter nu de overstap samenvalt met de introductie van de Stellantis-groep”, aldus Linda Jackson.

In 2019 publiceerde Aftersales Magazine een uitgebreid interview met Linda Jackson.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties