Autobinck benoemt Peeters tot CEO Business Lease Group

Na ruim 11 jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan Business Lease Group heeft Harm Nijlunsing besloten per 1 oktober 2016 deze functie neer te leggen. In eerste instantie gaat hij reizen, waarna hij zich verder zal toeleggen op commissariaten en het begeleiden van ondernemingen.

Rolf Lauret, President-Directeur: “Wij zijn Harm zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, evenals het klaarstomen voor het digitale tijdperk. Wij betreuren zijn vertrek maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe.”

Per 1 december 2016 neemt Vincent Peeters de functie van CEO Business Lease Group op zich. Vincent is sinds 2015 Algemeen Directeur van Business Lease Nederland en heeft voorheen diverse senior management functies bekleed bij professionele dienstverleners in de B2B sector (o.a. Compass Group).

Paul Zekhuis, CEO Autobinck Group: “Wij zijn verheugd dat Vincent de rol van CEO Business Lease Group op zich gaat nemen. Hij heeft bij Business Lease Nederland bewezen een groot verandertraject, waaronder het lanceren van privatelease.com, succesvol te kunnen managen. In zijn nieuwe functie zal Vincent zich richten op een versnelde uitbreiding van de innovatieve dienstverlening van Business Lease Group.”

In de periode tot 1 december a.s. neemt Dick van der Vis, Chief Financial Officer, naast zijn eigen takenpakket, de functie van CEO Business Lease Group waar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *