De Autobinck Group is volledig eigenaar geworden van autodeelplatform SnappCar. Met de overname keert oprichter Victor van Tol terug als ceo van SnappCar.

Victor van Tol: “De komende tijd ligt onze focus op het nog toegankelijker maken van autodelen. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met de gemeente Utrecht. Daar zijn nu vaste parkeerplekken voor SnappCar-deelauto’s met herkenbaar bord. Ook komen er meer deelauto’s mét SnappCar-logo voor meer zichtbaarheid. Bovendien breiden wij ons keyless aanbod uit, waardoor er geen sleuteloverdracht meer nodig is tussen verhuurder en huurder. Gemiddeld worden deze auto’s maar liefst zeven keer vaker verhuurd. Aan de slag dus!”

Groeiambities

Paul Zekhuis, ceo van de Autobinck Group: “De groeiambities van SnappCar komen overeen met de ambities die wij hebben met het bedrijf. Wij zien potentie in de markt van deelauto’s, waar steeds meer mensen gebruik van maken. Het delen van auto’s wordt bovendien steeds relevanter in grote steden. SnappCar als bedrijf, maar ook de verschuiving van bezit naar gebruik, sluiten aan bij onze missie Making innovative mobility and energy solutions accessible for all!”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties