Autodata Nederland kiest voor VWE

Autodata heeft gekozen voor VWE voertuiginformatie en -documentatie als nieuwe informatieleverancier. De keuze was overigens snel gemaakt, volgens Erik van den Heuvel, commercieel directeur van Autodata. “We waren al met VWE op verkenningstocht en door de beëindiging van de activiteiten van de Buitenhuis Groep, heeft de samenwerking met VWE een vlucht genomen. Doordat VWE als dataleverancier alles goed op orde heeft, was de switch voor Autodata snel geregeld.”

Overigens zijn er meer redenen voor de samenwerking tussen deze dienstverleners voor de autobranche. De aanvullende mogelijkheden, zoals informatieverrijking op basis van originele fabrieks- en onderhoudsinformatie, zijn zeer welkome nieuwe informatiebronnen voor de producten van Autodata. Ook VWE is gelukkig gestemd met deze samenwerking. “We zijn er trots op dat VWE een gerenommeerde dienstverlener als Autodata mag gaan voorzien van voertuiginformatie”, aldus Ton Vestering directeur VWE Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *