Olie- en chemicaliënspecialist Comma heeft zijn volledige portfolio van Comma Performance Motor Oils, X-Flow-werkplaatsoliën, versnellingsbak- en transmissieoliën, koelvloeistoffen en remvloeistoffen beschikbaar gemaakt op Tecdoc, de toonaangevende online informatiebron voor onderdelenleveranciers voor de aftermarket. Dezelfde informatie is ook te vinden op de dvd die Tecdoc elk kwartaal uitbrengt.

“Accurate en directe productselectie is van cruciaal belang voor de automotive aftermarket. Voertuigtechnologie wordt steeds ingewikkelder, garantie-eisen worden steeds uitgebreider en voertuigonderdelen gaan steeds langer mee. De keuze voor het juiste product is dus belangrijker dan ooit”, zegt Mike Bewsey, verkoop- en marketingdirecteur bij Comma. “Daarom zijn we enthousiast over deze stap waardoor distributeurs en werkplaatsen in geheel Europa toegang hebben tot de toepassingsgegevens van Comma voor personenauto’s en bedrijfswagens.”

De TecDoc-webcatalogus en dvd-catalogi worden door achthonderdduizend gebruikers in 27 landen geraadpleegd. Distributeurs kunnen de Comma-data bekijken door zich aan te melden op Tecdoc (www.tecdoc.net) of door in te loggen met hun normale aanmeldgegevens.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties