AutoFirst bezorgt kerstpakketten

Garageformule AutoFirst stelt 250 kerstpakketten ter beschikking aan gezinnen die het niet makkelijk hebben.

Vanaf maandag 7 december kan iedereen via de Facebook-pagina of het Instagram-account van AutoFirst een gezin nomineren dat zo’n pakket zou moeten krijgen. Op vrijdag 11 december worden de winnaars van het zogeheten FamilyFirst kerstpakket gekozen.

Edwin Luchies, die namens LKQ Fource voor AutoFirst de marketing verzorgt: “Iedereen kent wel een gezin dat het moeilijk heeft. Gezinnen die privé, vanwege hun werk of gezondheid in de problemen zijn geraakt. Deze families verdienen het om extra in het zonnetje gezet te worden tijdens de feestdagen. Met het #FamilyFirst kerstpakket willen wij juist deze gezinnen tijdens de aankomende feestdagen een hart onder de riem steken.” 

Bezorging

De pakketten worden in de week voor kerst bezorgd. Edwin Luchies: : “We zijn op tijd begonnen met het treffen van de voorbereidingen voor deze enorm bezorgklus. In september hebben we de eerste contacten gelegd met een kerstpakkettenleverancier. We stelden het kerstpakket samen en legden de leveringsvoorwaarden vast.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *