Autoglaz partner Aegon

Aegon heeft in het eerste kwartaal van dit jaar de vestigingen van Autoglaz beoordeeld op technische reparatie, de beleving door de klant en de gemiddelde schadelast. Uiteindelijk is zij nu partner geworden, wat betekent dat de bij Aegon verzekerde automobilisten voortaan ook bij Autoglaz terecht kunnen.

De verzekeraar bouw sinds 1 januari aan haar eigen netwerk van ruitspecialisten. De samenwerking tussen Aegon en haar aangesloten schadeherstelbedrijven maakt het mogelijk om het schadeherstelproces snel af te wikkelen.

Michael Huis, directeur Autoglaz: “Het vervangen van autoruiten kan soms onnodig duur zijn. Niet omdat de kosten van de ruit zo hoog zijn, maar omdat de prijs wordt bepaald door de autofabrikanten en niet door de ruitproducent. Wij doen dat anders; bij ons is de inkoopprijs van de ruit bepalend. Zo bieden wij ultieme transparantie.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.